22-01-05

Uitnodiging

Sinds 2 weken zitten Nico en ik in het koor! Eigenlijk een vergissing... We gingen naar de 'meeting van de student union' maar... we waren een weekje te vroeg. Het was maandag 18u... en dus koor-time. Voor we het beseften zaten we tussen de koor-mensen en werden we benoemd tot bas en alt! Na het zingen vroeg de zanglerares aan Nico of we het leuk vonden en of we volgende week zouden terug komen... Tsja, hij kon toch geen 'nee' zeggen he! Dus... sindsdien zingen wij iedere maandag van 18u tot 20u. (En... het is in 't Fins dat we zingen aiaiai niet gemakkelijk) Bij deze willen we jullie allen uitnodigen om in april naar ons concert te komen luisteren hier in Finland! De Nico gaat dan speciaal voor jullie een soloke doen!!!

20:07 Gepost door Katlijn & Nico | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

maar maar maarT ik ga mijn best doen om in maart een verlengd weekendje af te komen naar finland! dan verwacht ik natuurlijk een privé-concertje van jullie hè nachtegaaltjes. slaap zacht wereld! x tintie

Gepost door: tint | 24-01-05

kiekeboe!! Heeey!!
Allé, dat doet mee een GROOT plezier te horen dat alles goed met jullie gaat zene!
In Hoboke-city is alles goed! Ons ma en pa zen braaf! :-)
Laat in het koor uwen buur niet verschieten met jullie engelenstem!!
Hou je haaks en de balleeuuuh!
kristien x

Gepost door: kristien | 24-01-05

zover weg,maar niet vergeten,.... Hallo,
Met ons gaat alles goed.
Alhoewel,we missen wel iemand die iedere dag vrolijk is.
Maar op tijd en stond krijgen we wel een goede vervangster :-)
Geniet nog iedere dag van de kou ginder,.....
groetjes,
de broodjesploeg

p.s:kennen ze ginder ook al belegde broodjes,misschien gat in de markt

Gepost door: Sandra | 24-01-05

Muzikale groeten Hoi tortelduifjes,

ik lees dat jullie zeer nuttige activiteiten doen in het verre Finland. Ik wist wel dat ik jullie met een gerust gemoed kon vrijstellen van de module muzishe. Ik verwacht uiteraard een uitnodiging met een concrete datum voor het fantastische concert. Die solo van Nico wil ik absoluut horen ! Misschien kom ik echt wel af. (En dat meen ik) Voorlopig hebben we hier onze handen vol met examens, tussentijdse stagebesprekingn en het voorbereiden van de sneeuwklassen. Fijn om tussendoor wat van jullie te horen.

We keep in touch !

Kris.

Gepost door: Kris | 25-01-05

De commentaren zijn gesloten.