02-04-05

ice-fishing

Na de sauna (electrische en houten), zalmsoep, rendierstoofpotje, rendierslee, sneeuwscooter, ijs-zwemmen, sneeuwengels maken en rollen in de sneeuw, uitschuiven door het ijs, langlaufen, sneeuwschoen-wandelen, nordic walking, curling, ijsschaatsen, ijshockey zien,... weer een andere Finse traditie die we op ons lijstje kunnen schrijven!
 
Ice-fishing!
 
Het plaatsje op het meer hadden we precies niet goed gekozen want de vis wou maar niet bijten.  Volgende week gaan Carsten en Nico dus maar terug, welliswaar als het zonnetje schijnt!
 
Er was zelfs een vuurtje waar worsten en andere lekkere dingen op geroosterd konden worden.  Aangezien de 3 heren te geinteresseerd waren in het vissen, hebben de 3 dames hen maar bevoorraad!

Toch, tesamen (ons wedstrijdgroepje bestond uit Inata, Katlijn, Carsten, Zan, Alja en Nico) was het weer een bangelijke namiddag.  Achteraf nog goed gelachen tijdens de ontvries-thee in onze studio (met aanprijzen van echte Belgische chocolade) en straks zien we samen met Alja en Zan nog een filmpje op de laptop.
 
Aangezien de Paasvakantie hier al weer gedaan is (we kregen welgeteld 4 dagen) moeten we toch profiteren van het weekend he!
 

18:40 Gepost door Katlijn & Nico | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.